The project “the Sound of music”: the softness and comfort for couples with baby and cat

On December 5, 2016

We offer to your attention a new project from the architectural Bureau “Victory Design” apartment interior area of 108,4 square meters, located in a new residential complex on Karamyshevskaya embankment. Details about selected styles and colors of the interior says the art Director of the architectural Bureau “Victory Design” Stepan Bugaev.

“Draft: the Sound of music”

Our new project we designed for a couple with a child and a cat. For the hosts was an important comfort in the house, and also the soft tones and unspoken emphasis. The design layout was somewhat limited because located in the opposite sides of the apartment window, whereby the Central part has remained without natural light. However, we managed to design the layout of the apartment so that in all areas it was light, cozy and comfortable. As the style was chosen mix of Scandinavian, loft and Provence style.

“Draft: the Sound of music”

We begin our description with the kitchen. Floor tiles in this room in color and form blends with solid wood, tinted in white. The wall covering is made in two types: bright, decorative plaster and fresco with a rhythmic pattern.

“Draft: the Sound of music”

Kitchen apron made of tempered glass, the printing of which repeats the motifs of the wall paintings. The Central composition space consists of the dining table and surrounding chairs of various shapes and configurations.

“Draft: the Sound of music”

Decorative plaster company Baldini nice sand colors envelops the entire interior with warmth and comfort, and the main room lighting in the form of a hanging lamp over the dining group is a modern interpretation on the classic pendant.

“Draft: the Sound of music”

Go to the living room. It is based on symmetrical arrangement of bookcases, made in bright finish. The main lighting creates a built-in backlight, located behind the eaves.

“Draft: the Sound of music”

Additional lighting in the area provides a sofa, a floor lamp, a wall with photos and paintings, light fixtures built into the ceiling. Sofa with pale textile upholstery, if necessary, can serve as an extra bed.

“Draft: the Sound of music”

The center of attention in the office is a work area that is Desk on a metal frame and a chair with leather upholstery. The wall covering Cabinet, like dishes, are divided into two types: bright, decorative plaster and fresco with a rhythmic pattern.

“Draft: the Sound of music”

Solid wood tinted in white, making the interior very bright. For coverage correspond to three pendant lights, one of which seems to leave a “shadow” on the wall.

“Draft: the Sound of music”

Blackout Roman blinds located on Windows, contain a repeating rhythmic pattern. Emerald green dresser with drawers combined with bezel of the same color creates a bright accent in the room.

“Draft: the Sound of music”

Sofa with soft leather upholstery supported work chair. To create the eyes comfortable evening lighting assist lamp located on the table by the sofa.

“Draft: the Sound of music”

Go to the area of the bedrooms. In this room used solid Board and decorative plaster in bright colors. As accents are embossed moldings and baseboards. Hanging lamp is decorated with a plaster rosette. Bedroom set done in bright pastel colours.

“Draft: the Sound of music”

From the bright sun save thick multi-layered curtains caught, and as night lighting are floor lamps. An interesting feature is the wrought-iron table with mirror and drawers, which, together with a stool creates furniture composition boudoir zone.

“Draft: the Sound of music”

Favorite books can be placed in the rack styled like a fireplace which can serve as a small library.

“Draft: the Sound of music”

Pass into the dressing room, which is a symmetrical composition with floral zoning that make it easier to navigate the boxes and sections. In addition to the built-in furniture lighting in ceiling is provided inbuilt.

“Draft: the Sound of music”

On the balcony is conveniently located a chair of plastic, which are viewed classical motifs. In addition to sconces as additional lighting, use a plastic cube with built-in lighting.

“Draft: the Sound of music”

In the nursery the walls are decorated with a bright Wallpaper with a small figure. The room is lit by overhead lamps of cylindrical form, and as night lighting floor lamp stands beside the bed.

“Draft: the Sound of music”

On the Windows are layered curtains made in a light pink colour. All furniture is selected in white, and the facades are decorated with panels.

“Draft: the Sound of music”

As the workplace was chosen as a Desk and a chair, “growing” with the child. On both sides of the Desk there are racks for storing books. The wall is a chalkboard in decorative frame, decorated in pastel shades.

“Draft: the Sound of music”

If we go into the bathroom, we see that as a floor coating there are used tiles that mimic wood, and the walls, along with brick, painted white, laid seamless tile bright color. The main lighting is hidden behind technological omitting the ceiling, and as a supplementary light source used wall lamp above the mirror.

“Draft: the Sound of music”

Soft rectangular curtain separates the bath from the sink, which is installed in a Cabinet with plenty of cabinets and drawers. The wall further protects the rim, located on the countertop. In support of the classical style includes a toilet with a tank. All accessories and mirror frame are made through forging.

“Draft: the Sound of music”

The apartment also has a Laundry room. As the wall covering used water-resistant paint. Area lighting performs a circular surface mounted luminaire. Washing machine and tumble dryer installed in the rack, which also provides for storage of linens and household chemicals.

“Draft: the Sound of music”

If you look at the doors of all rooms, including input from the corridor, you can see that they have a smooth bright facades, but the door framing, by contrast, carved and painted in a dark gray color. The lighting in the hallway to provide a spot that can be set at any desired angle. Built-in wardrobe hallway done with framing, repeating the door, and has its own recessed lighting.

“Draft: the Sound of music”

So, due to the use of white color in the decoration and furniture that we got was spacious and bright interior of the apartment. We’ve divided the space into private and public areas, the link between whom is a spacious living room: it can comfortably accommodate the remaining overnight guests.

Architectural Bureau “Victory design”

Project: “the Sound of music”

Art Director: Stepan Bugaev

According to PRO real Estate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *